Accessibility tools

سفارة الجزائر بجمهورية فنلندا

Embassy of Algeria to Finland
الجمهورية الجزائرية الديمقراطية الشعبية
People’s Democratic Republic of Algeria

Eid Al Fitr Mubarak

Happy Eid-UL-Fitr 2021 – (13 May), Wishes, Status, Sayings & Greetings

 

On the occasion of Eid-Al Fitr-Mubarak, the Ambassador of Algeria in Finland and the Embassy team extend to the members of the Algerian community in Finland, Muslims of Finland and all Muslims across the world their best wishes for a happy and healthy Aid. May Allah the almighty bring you joy, happiness, peace and prosperity on this blessed occasion.

عيد سعيد و مبارك

بمناسبة حلول عيد الفطر المبارك تتقدم سفيرة الجزائر بفنلندا و كذا كافة أفراد البعثة الجزائرية بهلسنكي بأطيب التهاني و أزكى التبريكات إلى أبناء الجالية الجزائرية المقيمة في فنلندا و لكافة مسلمي فنلندا.  راجين من المولى جل جلاله أن يتقبل من الجميع و أن يعيده علينا و على كافة الأمة الإسلامية بمزيد من الخير و اليمن و البركات

عيد سعيد و عمر مديد و كل عام و أنتم بخير