Accessibility tools

سفارة الجزائر بجمهورية فنلندا

Embassy of Algeria to Finland
الجمهورية الجزائرية الديمقراطية الشعبية
People’s Democratic Republic of Algeria

Eid-Al-Adha-Mubarak

On the occasion of Eid-Al-Adha-Mubarak, the Ambassador of Algeria in Finland along with the Embassy team would like to offer members of the Algerian community in Finland, Muslims of Finland and all muslims across the world their best wishes for a happy and healthy Aid.

May Allah bring you joy, hapiness, peace and prosperity on this blessed occasion. Wishing you and your family on a happy occasion of Aid!

Eid Mubarak

عيد سعيد و مبارك

بمناسبة حلول عيد الأضحى المبارك. تتقدم سفيرة الجزائر بفنلندا و كذا كافة أفراد البعثة الجزائرية بهلسنكي بأطيب التهاني و أزكى التبريكات إلى أبناء الجالية الجزائرية المقيمة في فنلندا و لكافة مسلمي فنلندا.  راجين من المولى جل جلاله أن يتقبل من الجميع و أن يعيده علينا و على كافة الأمة الإسلامية بمزيد من الخير و اليمن و البركات.

عيد سعيد و عمر مديد و كل عام و أنتم بخير