Accessibility tools

سفارة الجزائر بجمهورية فنلندا

Embassy of Algeria to Finland
الجمهورية الجزائرية الديمقراطية الشعبية
People’s Democratic Republic of Algeria

KANSAINVÄLINEN NÄYTTELY MIKROYRITYKSILLE

Algerian pääkaupungissa Algerissa järjestetään Kansainvälinen mikroyritysnäyttely vuoden 2022 ensimmäisen puoliskon lopussa Algerian talouden monipuolistamiseksi.

Tämä näyttely koskee seuraavilla aloilla toimivia mikroyrityksiä: maatalouselintarviketeollisuus, jalostus- ja valmistusteollisuus, maatalous, tekstiiliala, uusiutuvat energiamuodot, karjankasvatus, lääketeollisuus, kalatalous ja vesiviljely, jätteiden käsittely, mekaniikka, muovi- ja digitaaliteollisuus.

Tähän näyttelyyn osallistuvien yritysten esittelemien laitteiden tulee olla Algeriassa toimivien mikroyritysten taloudellista kapasiteettia vastaavia.

Näyttelyn aikana pidetään myös yrittäjyys- ja investointikysymyksiä käsitteleviä esitelmiä Konferenssit ja Paneelit -osion yhteydessä. Näitä esityksiä pitävät valtion virastojen edustajat, algerialaisten ja ulkomaisten ammattialajärjestöjen edustajat sekä algerialaiset yrittäjät ja kansainväliset asiantuntijat.

Suomalaisia mikroyrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan tähän kansainväliseen mikroyritysnäyttelyyn, pyydetään ilmaisemaan kiinnostuksensa ja ilmoittamaan yhteystietonsa suurlähetystön talous- ja kauppa-asioista vastaavalle, I lähetystösihteeri (First Secretary) Fouzia Benakmoumelle, Algerian suurlähetystö Helsingissä, Pohjoinen Makasiinikatu 6 A 6, 00130 Helsinki, +3589-27092080, helsinki@algerianembassy.fi.