Accessibility tools

سفارة الجزائر بجمهورية فنلندا

Embassy of Algeria to Finland
الجمهورية الجزائرية الديمقراطية الشعبية
People’s Democratic Republic of Algeria

Algerian ulkoministeri Lamamra tapasi senegalilaisen virkaveljensä

Afrikan unionin 35. huippukokouksen yhteydessä Addis Abebassa ulkoasiain- ja kansallisyhteisöstä ulkomailla vastaava ministeri Ramtane Lamamra tapasi senegalilaisen virkaveljensä Aissata Tall Sallin. Senegal toimii Afrikan unionin puheenjohtajamaana tänä vuonna.

Tapaamisen aikana keskusteluissa keskityttiin Afrikan unionin huippukokouksen asialistan tärkeimpiin poliittisiin kysymyksiin.

Ministerit tarkastelivat samassa yhteydessä mahdollisuuksia edistää yhteisymmärrystä Afrikan unionin jäsenvaltioiden välillä, yhtenäisyyden, solidaarisuuden sekä Afrikan unionin perustamisasiakirjassa vahvistettujen periaatteiden hengessä.

Keskusteluissa käsiteltiin myös Algerian ja Senegalin kahdenvälisten suhteiden kehittämisen seuraavia virstanpylväitä.